На НМТ можуть бути використані металошукачі

На НМТ можуть бути використані металошукачі
Дата: 19.05.2023

Український центр оцінювання якості освіти може перевірити учасників НМТ на наявність у них заборонених засобів під час тестування.

Про це сказала директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, відповідаючи на запитання вступників.

За її словами, можливість перевірки учасників на наявність у них технічних засобів, що не передбачені процедурою проведення НМТ, є додатковим мотиватором для того, щоб дослухатися до порад інструктора і не ризикувати результатами тестування.

«Ми можемо це робити. І це є однією з причин, чому варто дуже уважно слухати інструктора і коли він повідомить, що мобільні телефони і електронні пристрої варто покласти у відповідні місця – то варто зробити це. Оскільки, якщо у вас вилучать навушники або флешки, для вас тестування може припинитися, і ви не отримаєте свій результат НМТ», – наголосила директор УЦОЯО.

Як відомо, основна сесія тестування відбудеться в період з 5 до 23 червня. Запрошення на тестування учасники НМТ отримають 25–26 травня.

Джерело:

Вподобайкі:

0
0
0
0

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: