Українське освітянство запрошують доєднатися до проведення уроків у рамках Усесвітнього Дня гідності

Українське освітянство запрошують доєднатися до проведення уроків у рамках Усесвітнього Дня гідності
Дата: 22.10.2024

Влаштуйте урок гідності у своєму закладі освіти!

Громадська організація EdCamp Ukraine запрошує українське освітянство доєднатися до проведення уроків у рамках Усесвітнього Дня гідності.

Для того, щоб підготуватися до таких уроків, організатори запрошують відвідати орієнтаційний вебінар, на якому поділяться методичними матеріалами про гідність для використання в закладах освіти.

Усесвітній день гідності — це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт. Він був створений, щоб заохотити учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у повсякденних діях.

Цьогорічна фокусна тема — «Цінності, безпека та цифрове благополуччя».

У часи війни і нестабільності багато закладів освіти можуть проводити лише онлайн-навчання, зважаючи на безпекові виклики. Щоб онлайн-життя українського учнівства було безпечним, а взаємодія в онлайн-просторі ґрунтувалась на принципах гідності, потрібно надати особливу увагу убезпеченню дітей в онлайні.

Орієнтаційний вебінар відбудеться ⏰ 7️⃣ листопада о 16:00.

Провести тематичні уроки у своїх закладах освіти ви зможете в будь-який день та в будь-якому форматі під час символічного проміжку з 2️⃣1️⃣ листопада — Дня Гідності та Свободи України до 1️⃣0️⃣ грудня — Міжнародного дня прав людини.

Зареєструватися на участь у Всесвітньому Дні гідності можна за покликанням 🔗 https://bit.ly/applygdignityukraine2024 до 6️⃣ листопада.

Усі, хто візьмуть участь у події, отримають безкоштовно докладні методичні рекомендації та спеціально створений робочий зошит (путівник) для учнівства, сертифікати для учасниць/-ків, унікальні настінні календарі, а також повну підтримку української команди #gdignityUkraine.

🔎Докладніше про подію дивіться в інформаційному листі 

Вподобайкі:

0
0
0
0
1

Коментарі

Поки що немає коментарів. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!

Додати коментар

Новини:

Поділитися: